SAMSUN / ÇARŞAMBA - Dikbıyık Anadolu Lisesi

May

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında öğrencilerimiz tarafından "Okumayı Sevdirme"    çalışması yapılacaktır.Ayrıntılı bilgi etkinlik çalışma planında belirtilmiştir.

Çalışma planı için aşağıdaki linke tıklayınız!

meb_iys_dosyalar/55/05/195918/dosyalar/2024_05/03151712_okumayisevdirme.pdf

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından  sosyal sorumluluk programı kapsamında hazırlanan  “Sevginin Her Hali” konulu şiir dinletisi etkinliği 07/03/2024  tarihinde İlçemiz Cemil Şensoy Kültür Merkezinde ortaöğretim öğrencilerine  ve davetlilere  sunulmuştur.Öğrenciler birbirinden güzel şiirleri okurken çok güzel performans sergileyerek adeta  izleyenleri büyülediler.Bu çalışmayla öğrencilerin şiir okumayı benimsemeleri, işbirliği içerisinde çalışabilmeleri, topluluk karşısında kendilerini ifade edebilmeleri amaçlanmıştır.

Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz HATİCE DOĞAN, MERVE DEMİR ve  ARZU YAVUZ'a, güzel sesleriyle etkinliğe katkı sunan Matematik öğretmenimiz TÜLAY AÇIKGÖZ ve Biyoloji öğretmenimiz DENİZ ULUSOY'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca etkinlikte görev alan öğrencilerimiz 11-B sınıfından BEYZA KARAHAN, KORAY KELEŞ , SERHAT TÜRKOĞLU,12-A  sınıfından MERVE ÇAKIR ,HİLAL ARAZ, 12-B sınıfından  DENİZ ÖZTÜRK, 12-C sınıfından BÜŞRA YILDIZ, NURCENNET ÇELİKTAŞ, SEVDA SEZGİN, TUĞRAHAN KASAP’ı  tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında öğrencilerimiz tarafından "Atık Piller Geri Dönüşüme"  sıfır atık  çalışması yapılacaktır.Ayrıntılı bilgi etkinlik çalışma planında belirtilmiştr.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında öğrencilerimiz tarafından "Sevginin Her Hali" şiir dinletisi etkinliği çalışması yapılacaktır.Ayrıntılı bilgi Etkinlik çalışma planında belirtilmiştr.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Şubat 2024 Sorumluluk sınavları 06.02.2024-12.02.2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak,Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması ve eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için  Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesinin 10.fıkrasına  istinaden ÖĞRETMEN – VELİ GÖRÜŞME ZAMAN ÇİZELGESİ oluşturulmuştur. Okul ziyaretlerinizi çizelgeye göre planlamanızı rica ederiz.