SAMSUN / ÇARŞAMBA - Dikbıyık Anadolu Lisesi

Dikbıyık Anadolu Lisesi

Adres
DİKBIYIK MAH. NİHAT KALE CAD. DIKBIYIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 1 ÇARŞAMBA / SAMSUN
Vizyon
VİZYONUMUZ; Türkiye’nin en eski ve köklü okullarından biri olarak Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yaratıcı, seçkin ve bilimsel bakış açısına sahip en az bir yabancı dil bilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
MİSYONUMUZ; Türkiye’deki ve diğer ülkelerdeki eşdeğer kurumlara örnek olabilecek düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, marka bir kurum olmak.
Başarılar
Dikbıyık Anadolu Lisesi açıldığı günden itibaren bulunduğu bölge için daima önemli bir eğitim kurumu olmuştur. Üniversiteye öğrenci kazandırmanın yanı sıra çevre yerleşim merkezlerinden gelen öğrencilerin yaşantılarında olumlu ve istendik değişiklikler meydana getirmede, onları hayata hazırlamada da okulumuz daima görevini hakkıyla yerine getirmiştir.
Samsun-Çarşamba arasında çalışan halk otobüsleri ile
Çarşamba İlçesine bağlı Dikbıyık Mahallesi
İl merkezine 24 Km İlçe merkezine 11 km